16. okt, 2022

3 uker og flyttet til stua

Forrige ukes blogginnlegg forsvant. Vet ikke helt hva som skjedde der. Men nå kommer ialle fall ny ukesblogg!

Valpene har uken som var blitt mer aktive og ivrige på å komme ut av valpekassa. Nå er de jo små enda, så særlig frykt for store "escapeplans" har jeg ikke hatt. Likevel er det en påminnelse om at de trenger litt mer stimuli enn det valperommet tilbyr. Så nå er de flyttet inn i stua, der det skjer litt mer. 

Nå begynner det skikkelige "valpelivet". I morgen skal de introduseres til mat og dagen etter til de andre hundene. I slutten av uken begynner besøkene av dere interesserte, - men kun etter mamma Floras betingelser. Hun passer godt på sine små, men elsker også å få besøk.Så nå blir det riktig koselige tider fremover! Det er muligens fremdeles en hanhund som ennå ikke har funnet sitt forevige hjem forresten. 

Jeg har for øvrig funnet stamtavle navn på de små nå, men det er mulig å endre en ukes tid ennå, - hvis nå noen synes det blir veldig feil. Dette er E - kullet, så alle navn vil starte på den bokstaven. Jeg tenkte at de skal hete følgende: 

Tispe: Fancy Carolica´s Elfrida (betyr "alv" + "styrke/kraft")

Hann1: Fancy Carolica´s Eilef (betyr "enestående")

Hann2: Fancy Carolica´s Eyolf (betyr "lykkeulv")

Merlehann: Fancy Carolica´s Elmo (betyr "verdt å elske")

Jeg skriver ikke så mye her nå, men nesten daglig blir det lagt inn nye filmer på Youtubekanalen, samt på valpenes album på Facebook. Følg gjerne med der for mer daglige oppdateringer. 

Del denne siden