Jeg er Caærola Brusevoll og har hatt rasen siden 1981. Jeg er gift med Hans - Petter, og vi har to voksne sønner. 

Når sant skal sies er det jeg som har den primære hundeinteressen her i huset, selv om resten av familien også har stor glede av hundeholdet. Jeg har holdt aktivt på med hund i hele mitt liv, også yrkesmessig, og er utdannet hundetrener, hundeinstruktør, hundefrisør, hundemassør & rehabiliteringsterapeut, og pr idag også delvis utdannet atferdskonsulent på hund.

Jeg har siden 1991 drevet litt oppdrett, mest på dverdachs, men også litt på puddel og pumi. Schnauzer har jeg også vært innom. Men dachsen er mitt hjerte nærmest. Den har en personlighet som passer meg utmerket, med sine ubegrensede kvaliteter og glimt i øyet. Dessuten er den hittil den jevnt over sunneste rasen jeg har hatt. Det betyr mye for meg, når en føler hundene som familie og ønsker å beholde de lengst mulig! 

Etter noen års opphold med oppdrett, grunnet utbrudd av PRA på mine "gamle linjer" av dvergdachs, er jeg nå i ferd med å starte opp igjen med nye hunder og helt nye linjer. 

Etter mange år med hund som både yrke og hobby har jeg fått mye erfaring, som jeg håper vil hjelpe meg i å nå min drøm og visjon, nemlig:

Å oppdrette trivelige familiehunder med optimal helse og godt temperament, i en funksjonelt bygget kropp. Intet mindre! 

Her er noen tanker om hvordan jeg skal oppnå mine mål. 

Del denne siden