11. okt, 2021

1 uke!

Da er de små allerede 1 uke gamle, og de har utviklet seg helt etter boka. Allerede nå protesterer småjentene i form av nusselig knurring og voffing når de blir håndtert. Smågutta er derimot helt stille, mer sånn sansende og undrende, -  og sovner fort i hånda bare jeg holder de inntil kinnet. 

På en ukes - dagen i går fikk alle klørne klippet. Jeg kan nesten sverge på at disse klørne blir mindre for hver gang jeg skal klippe så små bebiser...Det blir til å sitte med hodelykt, liten neglklipper og skikkelig gode briller på nesen for å se de pyttesmå klørne. Som fort blir ubehagelig for mor om de ikke holdes korte. 

Det gikk fint denne gangen også heldigvis, på tross av at de små ligger alt annet enn stille under prosessen. Ingen tvil om at det er viljestyrke i de små kroppene allerede nå i allefall😉.

Det er allerede stor forskjell på jentene og gutta, og mellom gutta. Jentene er små og nette, gutt nr 1 litt større men ikke stor, mens gutt nr 2 er stor. En skikkelig plugg! Det blir spennende å se om trenden fortsetter. 

Nå går det gjerne 2 - 3 timer mellom ammeøktene, og mamma Dragana har fått tid til å kjede seg litt igjen mellom slagene. Ikke hennes favorittaktivitet akkurat. Så nå er det ut på vanlige mosjonsrunder, og vi har så smått begynt med litt "vanlig" trening igjen også. Mental sådan altså. Så nå er hverdagen sånn noenlunde normal allerede, bortsett fra at jeg sover i "valperommet" i 25 grader. Og det er varmt for en som liker å ligge med vinduene åpne. Men jeg klager ikke. Det er som det skal være. 

Nå skal vi ta dag for dag og fortsatt kose oss med de små vidundere. Neste "milepæl" er at de åpner øynene, - og det blir nok ikke mange dagen til det skjer. Husk å følge youtubekanalen til valpekullet her!

Del denne siden