15. nov, 2018

6 uker og full av futt!

Nå er småjentene hele 6 uker og vel så det, og de er våkne i lengre stunder for hver dag. Hele 1. etage og kjelleretagen er nå undersøkt grundig, og de har så smått få gå ut av huset på en liten oppdagelsestur. Været er ikke spesielt valpevennlig, så det har blitt med bittesmå glimt. Jeg håper det snart blir tørt ute slik at valpene kan utforske litt mer skikkelig!

Småjentene er blitt introdusert for mange forskjellige gjenstander med forskjellige lyder, og diverse tepper, papir og plast er lagt på gulvet for å venne de til forskjellige underlag. Jeg opplever begge jentene ganske trygge og nyskjerrige. Lille MiraKel er kanskje den som først sjekker ut nye ting som presenteres, mens Kalifa er den som svinser litt hit og dit og helst vil ha med seg alt på en gang, - og piper litt frustrert fordi hun ikke rekker alt på en gang liksom. 

Lille MiraKel er mest matglad og bruker god tid ved matfatet, mens Kalifa klasker hele kroppen rett gjennom maten og går videre til "neste post". Med søte små mat-pote-spor på gulvet etter seg. Så de er forskjellige de to små nurkene. Og i overkant ekstremt sjarmerende!:) 

I dag fikk de smake på tørre fórkuler for første gang, og det syntes de var knaskende spennende. De satt lenge og knasket seg gjennom bit for bit. Dvs MiraKel gjorde det, mens Kalifa mer rullet seg rundt i de små kulene og jaget etter de der de spratt rundt kroppen hennes...

De små har nå også begynt å interessere seg mer for møbler, dørkarmer og annet innbo, så jeg har benyttet muligheten til å trene litt på at de avbryter når jeg "æpæpæp - det der er ikke lov jenter!" -  til de. Da kommer de helt henrykt løpende for å få kos (og å bite meg i nesa). En rasende festlig lek det der, det er de skjønt enige om! 

Ja, utviklingen går rasende fort. Det er like utrolig og spennende for hver gang å oppleve sånne små vidundere. Og jeg nyter det til fulle! Selv om de vekker meg 04.30 for å komme ut av grinda å leke. Det hører med😉 

Del denne siden