3. jul, 2020

1 uke

I dag var valpene 1 uke allerede. De vokser jevnt og trutt, og er i strålende form. Mor Flora også. Hun har åpenbart nok melk og spiser som en hest. Eller i alle fall som 4 hunder på hennes størrelse..

I dag har valpene fått klippet klørne for første gang. De var skarpe små nålespisser nå, og jeg vil jo ikke at de skal skrape opp og skade melkebaren. De små bryr seg ikke om mye enda, men protesterer høylydt på å bli løftet og håndtert. Helt til jeg koser og puster på de, da blir de helt stille. Og sovner. Veldig bedårende!

Flora er ingen latsabbmamma. Hun gjør en strålende jobb og er ytterst pliktoppfyllende. Dog synes hun det kan bli litt langtråkig å ligge nede i valperommet alene mens vi andre er oppe, så hun vil gjerne komme opp til oss andre når de små er mette og fornøyde. Det får hun såklart. Det blir endel turer opp og ned i løpet av dagen, for ved den minste antydning til lyd nedenfra så må hun sjekke at alt er i orden.

Tur vil hun også være med på, og det er både sunt og fornuftig. Så slipper hun å miste så mye muskelmasse og kondisjon. Da klarer hun å fokusere på annet enn mammarollen også. 

Har tatt en liten filmsnutt av hver av småbarna i dag. Se gjerne på Youtubekanalen deres her. Husk å bla nedover i filmene for å se hver enkelt valp. De er små pølser enda, men et par av de begynner faktisk så smått å åpne øynenen litt. 

Vi leter fremdeles etter et samarbeidshjem for en tispevalp og et "vanlig" hjem til en hanhund🙂

Del denne siden